Rekenmachines

Het gebruik van de rekenmachines is nog altijd zeer populair in het onderwijs!

De lage kostprijs, robuuste bouw, betrouwbare anti-spiekfuncties voor examens en de compatibiliteit met bijvoorbeeld apps voor PC of tablet maken dat grafische rekenmachines nog steeds een vaste waarde zijn voor het vak wiskunde. De grafische rekenmachines evolueren uiteraard mee met hun tijd en zijn ook voor diverse STEM-toepassingen erg nuttig, zeker in combinatie met externe software en/of hardware, zoals de Vernier sensoren of TI Innovator Hub.

Rhombus verdeelt rekenmachines van alle grote merken zoals Casio, HP en TI. Zowel grafische rekenmachines als kleine wetenschappelijke zakrekenmachines. Scholen en scholengroepen werken al vele jaren nauw samen met Rhombus voor de organisatie van hun groepsaankopen. Dankzij een groepsaankoop hebben alle leerlingen steeds het juiste rekenmachine aan de beste voorwaarden voor prijs en garantie.

TI-Nspire Technologie

Texas Instruments is wereldwijd een van de belangrijkste fabrikanten van onderdelen voor technologie. De door hun ontworpen totaaloplossing voor onderwijs zit vervat in de TI-Nspire Technologie en geeft een 360° ondersteuning op vele facetten van STEM en interactief onderwijs. De ondersteuning van de T3 beweging (Teachers teaching Teachers) zorgt met o.a. Cahiers, een jaarlijks symposium en workshops voor een sterke houvast om deze technologieën in te zetten in de klas.

Deze oplossing geeft volgende mogelijkheden:

  • TI Nspire CX & TI Nspire CX CAS Rekenmachines
  • TI Nspire Software voor PC
  • TI Nspire App voor iPad
  • TI Nspire LabCradle: sluit sensoren aan voor wetenschappelijke metingen
  • TI Nspire Navigator: voor overhoringen en andere interactieve toepassingen met rekenmachines
  • TI Innovator: programmeer schakelingen en bedien componenten zoals leds, motors, …

Offerte aanvragen

Voornaam
Email
School
Achternaam
Telefoon
Functie
Uw vraag