Over Rhombus

Rhombus is al 25 jaar gespecialiseerde leverancier in de Benelux voor verschillende innovatieve hard- en softwaretoepassingen met focus op onderwijs.

Het familiebedrijf begon begin jaren ’90 als eenmanszaak met de verkoop van slechts enkele softwarepakketten voor leraren wiskunde: Derive en Cabri. Al relatief snel kwamen er ook nieuwe producten in de catalogus, en konden ook leraren wetenschappen bij Rhombus terecht voor technologische hulpmiddelen in de klas.

Begin jaren 2000 was Rhombus een pionier in het promoten van (grafische) rekenmachines in het onderwijs, met zeer grote inspanningen voor lerarenaanbiedingen (kortingen en opleidingen). Onder impuls van Rosette Van den Wouwer groeide Rhombus een van de grootste bedrijven op vlak van distributie van rekenmachines aan scholen in de BENELUX. Een positie die we na vele jaren nog steeds behouden.

In 2010 zette zoon Philip Vermeylen het bedrijf verder. Er werden grote stappen gezet om het productengamma van Rhombus verder uit te breiden en te professionaliseren met o.a. de inrichting van een nieuw kantoor met grote showroom en magazijn te Antwerpen. In dit opleidingslokaal verwelkomen we inmiddels jaarlijks enkele honderden leraren voor workshops en opleidingen. Talrijke scholen en scholengroepen werken met Rhombus nauw samen voor audiovisuele oplossingen.

Persoonlijke aanpak en opvolging, vakkennis over de producten, competitieve prijzen op maat van het onderwijs, efficiënte garantieregeling en excellente dienst na-verkoop: dit zijn de belangrijkste zaken waarom klanten reeds jaren kiezen om met ons samenwerken.

Philip Vermeylen
Directeur, Educatief consulent
Google Certified Educator
Contacteer Philip

Jan Vermeylen
Boekhouding
Contacteer Jan

Eline Peeters
Administratie
Opvolging aanbestedingen
Contacteer Eline

Kim Van Hoeydonck
Installaties en techniek
Contacteer Kim

Jes Beckers
Coördinator & Relatiebeheerder
Schoolsupply
Contacteer Jes

Jonas Lauvrys
Verkoopmedewerker
STEM, ICT & Audiovisueel
Google Certified Educator
Contacteer Jonas

Annemie Marckx
Relatiebeheerder Schoolsupply
Contacteer Annemie

Guy Wyckmans
3D printing Onderwijs
Contacteer Guy