Over Rhombus

Sinds 1995 is Rhombus gespecialiseerde leverancier en partner voor het onderwijs, met sterke focus op hard- en softwaretoepassingen en een verregaande dienstverlening voor de school, leraar en leerling.

Het familiebedrijf begon begin jaren ’90 als eenmanszaak met opleidingen en de bijhorende verkoop van slechts enkele softwarepakketten voor leraren wiskunde: Derive en Cabri. Al relatief snel kwamen er ook nieuwe producten in de catalogus, en konden ook leraren wetenschappen bij Rhombus terecht voor technologische hulpmiddelen in de klas.

Onder leiding van Rosette Van den Wouwer groeide Rhombus uit tot een van de grootste bedrijven op vlak van distributie van rekenmachines aan scholen in de BENELUX. Een positie die we na vele jaren nog steeds behouden. In 2010 zette Philip (zoon) het bedrijf verder. Er werden grote stappen gezet met o.a. de inrichting van een nieuw kantoor, grote showroom voor opleidingen en magazijn te Antwerpen en te Genk.

Onder leiding van Philip groeide de focus nog meer naar een uitgebreide dienstverlening, en op de groeiende vraag naar technologie in de klas.
Inmiddels zijn we partner in zeer grote projecten in nieuwbouw scholen, of renovaties van bestaande klaslokalen. Wij begeleiden scholen in het maken van doordachte keuze’s met visie op lange termijn, en staan hen bij met alle nodige service en ondersteuning voor 1-op-1 projecten met laptops of Chromebooks.

In het opleidingslokaal te Deurne verwelkomen we inmiddels jaarlijks enkele honderden leraren voor workshops en opleidingen. Ook op de school geven onze medewerkers, of gemotiveerde freelancers het beste van zichzelf om groepen van leraren te inspireren met nieuwe technologieën in de klas.

Persoonlijke aanpak en opvolging, probleemoplossend, vakkennis over de producten, competitieve prijzen op maat van het onderwijs, efficiënte garantieregeling en excellente dienst na-verkoop: dit zijn de belangrijkste zaken waarom klanten reeds jaren kiezen om met ons samenwerken.

Philip Vermeylen
Directeur

Jonas Lauvrys
Operaties, logistiek & planning
Aankoopverantwoordelijke
Specialist audiovisuele technieken

Eline Peeters
Administratie & orderopvolging
Financiën & boekhouding
Opvolging aanbestedingen

Jan Vermeylen
Financiën & boekhouding

Jes Beckers
Relatiebeheerder
Divisiehoofd Schoolsupply

Dimitri Verachtert
Relatiebeheerder
Project- en verkoopverantwoordelijke
Specialist ICT oplossingen

Guy Wyckmans
Relatiebeheerder
Project- en verkoopverantwoordelijke
Specialist STEM oplossingen

Wiktoria Cichomska
Onthaal en administratie

Brent Van Poele
Hoofd installaties en techniek

Kim Van Hoeydonck
Installaties en techniek