Over Rhombus

Sinds 1995 is Rhombus gespecialiseerde leverancier en partner voor het onderwijs, met sterke focus op hard- en softwaretoepassingen en een verregaande dienstverlening voor de school, leraar en leerling.

Het familiebedrijf begon begin jaren ’90 als eenmanszaak met opleidingen en de bijhorende verkoop van slechts enkele softwarepakketten (Derive en Cabri Geometre) voor leraren wiskunde: Derive en Cabri. Al relatief snel kwamen er ook nieuwe producten in de catalogus, en konden ook leraren wetenschappen bij Rhombus terecht voor technologische hulpmiddelen in de klas. Toen Texas Instruments de software van toen overnam en in de grafische rekenmachines implementeerde veranderde er heel wat.

Onder leiding van Rosette Van den Wouwer groeide Rhombus uit tot een van de grootste bedrijven voor de distributie van rekenmachines aan scholen in de BENELUX. Een positie die we na vele jaren nog steeds behouden. In 2010 zette haar zoon Philip het bedrijf verder. Er werden jaar na jaar grote stappen gezet met o.a. de inrichting van een nieuw kantoor met grote showroom voor opleidingen en een magazijn te Antwerpen en te Genk.

Onder leiding van Philip groeide de focus op een bredere dienstverlening aan scholen voor STEM, ICT en algemene leermiddelen. Met een gemotiveerde equipe bouwde Philip aan nieuwe divisies binnen Rhombus welke beantwoorden aan de vraag naar gepersonaliseerde e-commerce toepassingen voor scholen, en een aanbod en dienstverlening voor de groeiende vraag naar technologie in de klas.

Inmiddels is Rhombus trouwe partner in grote nieuwbouwprojecten of renovaties van bestaande klaslokalen voor de oplevering van de beste touchscreens of projectoren op de markt. Onze Schoolsupply divisie ontzorgt scholen volledig op vlak van leermiddelen distributie, adminsitratie en logistiek. Onze ICT divisie helpt scholen in het maken van doordachte keuze’s met visie op lange termijn, en staan hen bij met alle nodige services voor geslaagde 1-op-1 projecten met laptops of Chromebooks.

In het opleidingslokaal te Deurne verwelkomen we inmiddels jaarlijks enkele honderden leraren voor workshops en opleidingen. Ook op de school geven onze medewerkers, of gemotiveerde freelancers het beste van zichzelf om groepen van leraren te inspireren met nieuwe technologieën in de klas.

Persoonlijke aanpak en opvolging, probleemoplossende ingesteldheid, vakkennis over de producten, competitieve prijzen op maat van het onderwijs, efficiënte garantieregeling en excellente dienst na-verkoop: dit zijn de belangrijkste zaken waarom klanten reeds jaren kiezen om met ons samenwerken.

Met Rhombus hebt u uw single point of contact als partner en leverancier voor modern en kwaliteitsvol onderwijs.

philip

Philip Vermeylen
Directeur

jonas

Jonas Lauvrys
Operaties, logistiek & planning
Aankoopverantwoordelijke
Specialist audiovisuele technieken

eline

Eline Peeters
Administratie & orderopvolging
Financiën & boekhouding
Opvolging aanbestedingen

jan

Jan Vermeylen
Financiën & boekhouding

jes

Jes Beckers
Relatiebeheerder
Divisiehoofd Schoolsupply

Dimitri

Dimitri Verachtert
Relatiebeheerder
Project- en verkoopverantwoordelijke
Specialist ICT oplossingen

Guy Wyckmans
Relatiebeheerder
Project- en verkoopverantwoordelijke
Specialist STEM oplossingen

Sara Telen

Sara Telen
Recruitment & HR Verantwoordelijke

Wiktoria Cichomska
Onthaal en administratie

Brent Van Poele
Hoofd installaties en techniek

kim

Kim Van Hoeydonck
Installaties en techniek

Bavo Brouwers
Freelance lesgever
ICT-Coach 1 op 1 projecten