Over Rhombus

Rhombus is al bijna 25 jaar gespecialiseerde leverancier in de Benelux binnen het onderwijs, met sterke focus voor verschillende innovatieve hard- en softwaretoepassingen en verregaande dienstverlening.

Het familiebedrijf begon begin jaren ’90 als eenmanszaak met de verkoop van slechts enkele softwarepakketten voor leraren wiskunde: Derive en Cabri. Al relatief snel kwamen er ook nieuwe producten in de catalogus, en konden ook leraren wetenschappen bij Rhombus terecht voor technologische hulpmiddelen in de klas.

Begin jaren 2000 was Rhombus een pionier in het promoten van (grafische) rekenmachines in het onderwijs, met zeer grote inspanningen voor lerarenaanbiedingen (kortingen en opleidingen). Onder impuls van Rosette Van den Wouwer groeide Rhombus een van de grootste bedrijven op vlak van distributie van rekenmachines aan scholen in de BENELUX. Een positie die we na vele jaren nog steeds behouden.

In 2010 zette Philip (zoon) het bedrijf verder. Er werden grote stappen gezet met o.a. de inrichting van een nieuw kantoor, grote showroom voor opleidingen en magazijn te Antwerpen en te Genk. We realiseren inmiddels zeer grote projecten in nieuwbouw scholen, of renovaties van bestaande klaslokalen. In de voortdurende digitalisering zijn er tal van opties in hardware en software, waardoor scholen overladen worden aan mogelijkheden. Wij begeleiden hen in het maken van doordachte keuze’s met visie op lange termijn, zeker voor 1-op-1 projecten met laptops of Chromebooks.

In het opleidingslokaal te Deurne verwelkomen we inmiddels jaarlijks enkele honderden leraren voor workshops en opleidingen. Ook op de school geven onze medewerkers, of gemotiveerde freelancers het beste van zichzelf om groepen van leraren te inspireren met nieuwe technologieën in de klas.

Persoonlijke aanpak en opvolging, probleemoplossend, vakkennis over de producten, competitieve prijzen op maat van het onderwijs, efficiënte garantieregeling en excellente dienst na-verkoop: dit zijn de belangrijkste zaken waarom klanten reeds jaren kiezen om met ons samenwerken.

Philip Vermeylen
Directeur – Eigenaar
Technologisch Educatief Consulent
Google Certified Educator
Contacteer Philip

Jonas Lauvrys
Project- en verkoopmedewerker Audiovisueel
Google Certified Educator
Contacteer Jonas

Eline Peeters
Administratie
Opvolging aanbestedingen
Contacteer Eline

Jan Vermeylen
Stichter – Boekhouding
Contacteer Jan

Jes Beckers
Relatiebeheerder en hoofdverantwoordelijke
Schoolsupply
Contacteer Jes

Annemie Marckx
Relatiebeheerder Schoolsupply
Contacteer Annemie

Dimitri Verachtert
Project- en verkoopsmedewerker ICT
Contacteer Dimitri

Guy Wyckmans
3D printing Onderwijs
Contacteer Guy

Liliane Vandenbossche
Onthaal en administratie
Contacteer Annemie

Brent Van Poele
Hoofd installaties en techniek

Kim Van Hoeydonck
Installaties en techniek