De school beoogt een 1-op-1 project met Laptops / Chromebooks?

 

 

U wil het boekenfonds en verkoop van leermiddelen uitbesteden?

 

 

Uw school wilt met visie inzetten op STEM?

 

 

U bent in voorbereiding van een nieuwbouw school of renovatie?

 

 

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw project!

 

We nemen heel graag de tijd om tijdens een oriënterend gesprek te luisteren naar uw specifieke behoeften, ideeën en verwachtingen. Onze adviseurs bespreken met u de voor- en nadelen van alle mogelijke oplossingen die wij kunnen inzetten in het kader van uw vraag of traject. In het kader van de voortdurende digitalisering leggen we samen met u de focus op de doelen of werkvormen, pas in tweede fase kijken we naar de middelen.
Zodra we weten in welke richting we samen met u de oplossing willen uitwerken, geven we de kans om kennis maken met specifieke producten en merken waarvan Rhombus dealer is. Wij geven uitgebreide demonstratie en advies, regelmatig geven we ook de kans om zelf uitvoerig te testen. In het kader van nieuwe technologieën is het een absolute aanrader om op dit moment ook verschillende mensen van een lerarenteam te betrekken, want zij hebben immers allen andere inzichten of voorkennis.
Zodra u kennis hebt kunnen maken met de verschillende oplossingen zal Rhombus voor u een voorstel op maat maken, geheel rekening houdend met uw wensen en vooropgesteld budget. We trachten hierbij een compleet voorstel te doen met alle facetten voor een succesvolle implementatie van uw project!
Aanschaf en installatie van nieuwe apparatuur, software, werkmateriaal of andere is de eerste stap. Zorgen voor een degelijke opleiding voor de gebruikers die dagdagelijks met het materiaal moeten werken is de belangrijkste stap. Ook hiermee helpt Rhombus u op weg. We organiseren vooropleidingen op de school en bv. een vervolgopleidingen tijdens pedagogische studiedagen.
Levering en installatie van de apparatuur wordt door Rhombus verzorgd. Het inplannen en voorbereiden van de installatie wordt samen met de klant gedaan. Voorafgaand aan de installatie komen we ter plaatse en wordt bekeken welke bevestigingsmaterialen gebruikt dienen te worden, welke bekabeling voorzien dient te worden enzoverder.
Rhombus garandeert een persoonlijke opvolging. Ook na de verkoop beantwoorden wij met plezier alle supportvragen en organiseren wij graag opleidingen voor u in ons eigen klaslokaal of op locatie. Op het grootste deel van onze producten geniet u van 5 jaar garantie. Is iets stuk binnen waarborg, kijken we na of het product snel hersteld kan worden. Zo niet ruilen we het in de meeste gevallen om. Scholen kunnen samenwerken voor leasingformules en servicecontracten.

Contacteer ons

Voornaam
Email
School
Achternaam
Telefoon
Functie
Uw vraag