Clevertouch Touchscreens

Onze touchscreens zijn er in verschillende formaten en uitrustingen, zowel voor een modern klaslokaal als een kantooromgeving of een vergaderzaal is het Clevertouch touchscreen de meest uitgelezen oplossing. Het is een modern en betrouwbaar presentatiescherm, maar het gaat véél verder dan dat! Alle tools voor beheer, connectiviteit, creativiteit en samenwerken met anderen, beveiliging, … zijn allemaal inbegrepen!

Kies uit Clevertouch V-Serie, Plus of Pro in het schermformaat die bij de ruimte past: 55, 65, 75 of 86 inch.

Ontdek op deze pagina de verschillende modellen en informeer zeker naar alle mogelijkheden om onze schermen zelf eens aan te raken tijdens een demonstratie in onze showroom te Deurne, of bij u op locatie.

Beveiliging instellingen

Maak gebruik op Clevertouch van alle instellingen om je Clevertouch te beveiligen tegen misbruik

Content importeren of exporteren

Clevertouch laat toe om externe gebruikers met alle type documenten (pdf, ppt, jpg, doc, avi, mp3, … ) op usb stick onmiddellijk te laten presenteren. Gemaakte notities of schema’s kunnen via QR code onmiddellijk digitaal geëxporteerd worden op een smartphone of tablet.

Clevershare 2.0

Het scherm delen vanaf een of meerdere apparaten zoals bv. laptop, smartphone, tablet, chromebook was nog nooit zo eenvoudig en betrouwbaar! Via Clevershare app kan je tot 4 apparaten gelijktijdig laten verbinden met het touchscreen met touch-mogelijkheden in beide richtingen.

Support BYOD

Het Clevertouch display is zeer eenvoudig voor gastgebruikers om te gebruiken, via Clevershare app of dongle, via usb stick, of via diverse kabel-inputs die langs de zijkant van het scherm goed te bereiken zijn.

Mobile Device Management

De mogelijkheid om alle Touchscreens op campus op afstand te beheren ( voor de IT Helpdesk) staat ter beschikking. Diagnotische tools gebruiken, kanaal veranderen, aan-/uitzetten, settings aanpassen, … zonder te moeten verplaatsen.

Clever Message – Digitale signage oplossing

Verstuur vanuit de Cloudconsole informatie naar elk scherm, nuttig voor het in beeld brengen van allerlei berichten, verwelkomingen, herinneringen, roosterwijzigingen, evacuatie in geval van nood, …

Clever Account Profiel – NFC

Maak gebruik van NFC technologie zodat je onmiddellijk toegang krijgt tot je eigen bestanden, cloud-accounts, applicaties, …

Kies voor Chrome OS, Windows en/of Android

Met een eenvoudige druk op de knop kan je kiezen tussen een vertrouwde Windows omgeving, een Chrome OS apparaat of de op maat gemaakte Android omgeving met specifieke touchscreen applicaties.

Zorgeloos met over-the-air updates

Maak u nooit nog zorgen om een update te missen. Elke firmware-update zal automatisch gebeuren op de achtergrond

Kies het model dat bij je past!

V-Serie (Infra-rood Touch)

De V-serie touchscreens van Clevertouch vormen het instap model. De ingebouwde Android-interface, de educatieve softwarebundel en de vele verbindingsmogelijkheden maken van deze schermen een uitstekende keuze voor scholen die met een beperkt budget de klas willen voorzien van moderne presentatie technologie in de klas.

Net zoals de anderen zijn V-serie touchscreens uitgerust met betrouwbare en professionele 4K panelen, het bevat over een android-omgeving die alle standaard functionaliteiten alsook Clevershare bevat. De touchtechnologie is super responsief op basis van een multi-touch infra-rood technologie die meerdere aanraakpunten tegelijk kan onderscheiden.

Formaten V-Serie: 65 – 75 en 86 inch.

Plus Serie (High Precision Touch)

Deze versie touchscreens zijn gebouwd voor het onderwijs met werelds meest geavanceerde technologie voor een zeer snelle en precieze aanraakgevoeligheid. De krachtige Android-interface bevat een uitstekende whiteboard App die het mogelijk maakt om notaties en bordschema’s te maken, afbeeldingen in te voegen, documenten (.pdf, powerpoint, … ) te openen en te bewerken.

Ook met Chromebox of PC verbonden, kan men op het scherm aantekeningen maken, opslagen en delen. Via de Android omgeving kan de school gebruik maken van de MDM-applicatie, Clever-Message applicatie, Clever-share applicatie en gebruik maken van allerlei gratis Applicaties uit de CleverStore. Met een vertrouwde Chrome-browser in Android gebruikt u tal van uw online applicaties.

Formaten: 55 – 65 – 75 en 86 inch

Pro Series (High Precision)

De Pro-serie van Clevertouch is voornamelijk gericht op de professionele klant die een oplossing voor een vergaderruimte zoekt die vlekkeloos werkt, voor technische studie- of architectenbureaus die grote plannen voortdurend in groep bespreken, evalueren en verbeteren, …

Deze touchscreens blinken uit als het aankomt op connectiviteit. De meegeleverde Clevershare-dongles staan iedereen toe snel en eenvoudig zijn of haar PC met de Clevertouch te verbinden en het scherm te delen. Alle voor bedrijfsleven noodzakelijke applicaties voor beheer, beveiliging, communicatie & presentatie zijn inbegrepen. Klanten van Clevertouch Pro kunnen gebruik maken van Stage: een professionele cloudapplicatie voor video-meeting.

Formaten High Precision: 65 – 75 en 86 inch

Pro Series (Capacitieve Touch)

De Pro-serie van Clevertouch is voornamelijk gericht op de professionele klant die een oplossing voor zijn vergaderruimte zoekt die vlekkeloos werkt, voor technische studie- of architectenbureaus die grote plannen voortdurend in groep bespreken, evalueren en verbeteren, …

Deze touchscreens blinken uit als het aankomt op connectiviteit en op uiterst geavanceerde technologie die aanraking van vingers of stylus kan onderscheiden. De meegeleverde Clevershare-dongles staan iedereen toe snel en eenvoudig zijn of haar PC met de Clevertouch te verbinden en het scherm te delen. Dankzij de capacitieve touchtechnologie geniet u van het dunste scherm, met de smalste bezel.

Formaten Capacitief: 65 inch

Accessoires & afwerking

Overleg met onze adviseur welke installatie-mogelijkheden het meest geschikt kan zijn voor uw touchscreen. Kies uit een vaste ophanging, een hoog-laag mechanisme via een zuil of een mobiele trolley die het scherm kan kantelen en/of in hoogte kan regelen. Andere accessoires zijn: pc-module, PTZ camera & microfoon systeem voor video-conferentie, bedieningspaneel in vergadertafel, …

Geïnteresseerd in Clevertouch?

Neem contact op met ons via +32 3 605 78 91 of info@rhombus.be

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag