Technische materialen

Technisch of beroepsonderwijs? Wij leveren technische materialen aan scholen. Het kan gaan om gereedschappen, maar ook om verzorgingsproducten, kappersproducten of eender welk ander technisch product. Indien de school wenst werken we samen met de leverancier die ze nu al gebruiken, of wij gaan op zoek naar een leverancier die dezelfde of gelijkwaardige producten kan leveren.

Knutselmaterialen

Ook voor lagere scholen bieden we een ruim gamma aan materiaal dat in de klas gebruikt kan worden aan. We leveren knutselmaterialen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen voor een schappelijke prijs. Dankzij ons aankoopplatform Schoolsupply is een ruim aanbod en snelle levering verzekerd.

Kledij

Indien gewenst kan de school leerlingen ook kledij via ons aankoopplatform Schoolsupply laten aankopen. Het kan dan gaan om turnkledij, werkkledij of om schorten, veiligheidsbrillen of veiligheidsschoenen. Uiteraard kan de school de kledij indien gewenst laten bedrukken met een eigen logo.

Kantoormaterialen

Schoolsupply biedt scholen een breed gamma aan kantoormaterialen aan. Kwalitatieve merken voor betaalbare prijzen, uit voorraad leverbaar is ons motto voor de kantoormaterialen.

Contacteer ons

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag