schoolsupply_icon4

Hét aankoopplatform
voor scholen, leraren en studenten

Op Schoolsupply bieden we een zeer uitgebreid assortiment van specifiek schoolmateriaal, knutselbenodigdheden, alles voor ICT en STEM, hand- en werkboeken, kantoorbenodigdheden, klasinrichting en audiovisuele uitrusting voor scholen.

Scholen kunnen er per vak, richting, jaar of groep schoollijsten beheren om eenvoudig bestellingen te plaatsen, of ouders individueel dit lijstje te laten raadplegen en rechtstreeks af te rekenen.

Komen je schoolspecifieke producten nog niet voor in het assortiment? Geen probleem! We bouwen de webshop en het hele assortiment op maat van de school en met hun leveranciers!

Het aanbod

Hand- & werkboeken

Rhombus is officiële boekhandel voor scholen

Lees meer

Didactische materialen

Je pakket kan alle technische materialen, knutselmaterialen, rekenmachine t-shirt met schoollogo .. het kan er allemaal bij!

Lees meer

Chrome 4 School pakket

Je Chromebook bundel met sleeve, licentie en service inbegrepen in je Schoolsupply pakket

Lees meer

Zorgeloos op vakantie vertrekken?

1) Rapport gekregen: check!

2) Schoollijstcode gekregen: check!

3) Snel online bestellen: check!

Ontzorging op vlak van financiën,
administratie, voorraadbeheer en logistiek

Logistiek zoals de school dat wenst

Ons magazijn verwerkt alle bestellingen klein of groot!

 • levering van alle goederen in bulk op school
 • pakketten per jaar, per richting of per vak op school
 • pakketten per leerling op school
 • pakketten per leerling met thuislevering

Webshop op maat!

Onze relatiebeheerders zitten frequent samen met de verantwoordelijke van uw school om te verzekeren dat alle schoollijsten correct en actueel zijn. Waar nodig maken we schoolspecifieke artikelen aan in de webshop van de school zodat ouders/leerlingen in één enkele online bestelling alles wat nodig is kunnen bestellen. Ook voor hen is dat eenvoudiger en voordeliger dan tal van winkels of webshops te moeten afgaan.

Vertrouwelijke samenwerking

Scholen sluiten een transparante samenwerkingsovereenkomst af met Rhombus voor het operationeel gebruik van Schoolsupply.be als aankoop- en verkoopplatform. Door de klantentevredenheid op elk moment van deze samenwerking als hoogste prioriteit te beschouwen en elk mogelijk probleem kordaat en efficiënt te bespreken en op te lossen, beogen we langdurig met alle klanten samen te werken.

Ervaringen van klanten

Rhombus heeft ons niet alleen goed geholpen met de touchscreens, ook voor andere technische vereisten konden we bij hen terecht voor advies en materiaal. Het is een aanrader met Rhombus samen te werken, zij ondersteunen je zowel met advies als met materiaal op een zeer goede manier.

OLVE-college

Edegem

Reeds 6 jaar een vlotte samenwerking, duidelijke afspraken, leerlingen kopen het juiste rekentoestel aan, correcte levering op school, gratis didactisch materiaal, aanpassingen besteltermijn mogelijk, hulp bij verkeerd bestellen van leerlingen.

Maria Assumptalyceum

Laken

Onze school werkt al lang samen met Rhombus en dit omdat de persoonlijke service steeds centraal staat. Rhombus werkt als het ware “op maat”. Het is als school erg handig om alle leerlingen een rekentoestel te kunnen aanbieden aan de prijs van de supermarkt. Door de aankoop via de school te laten verlopen is er veel minder kans op een foutieve aankoop. Bovendien is ook de garantie eenvoudig: is een toestel stuk tijdens de garantie dan wordt het zo ingeruild. Er is dus een duidelijke service naar de leerlingen toe.

Mater Salvatoris

Kapellen

Met de groepsaankoop hebben al onze leerlingen meteen het juiste type toestel aan een aantrekkelijke prijs. De bestelprocedure is eenvoudig en de levering gebeurt stipt. Voor de school is de account gemakkelijk te beheren. Doordat we op elk moment een zicht hebben op de bestellingen, kunnen we op tijd de leerlingen aanspreken die hun bestelling vergeten zouden zijn.

Scheppersinstituut

Deurne

Contacteer ons voor meer informatie

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag