Projectoren

De Laser/LED-hybride projectoren van Casio zijn sinds 2010 de projectoren die Rhombus aanbeveelt voor het onderwijs. De LampFree-projector van Casio, met de unieke hybride laser-LED-lichtbron, heeft de aandacht getrokken in de categorie dataprojectoren tot 4.000 lumen welke intensief gebruikt dienen te worden. De lichtbron heeft een levensduur van ongeveer 20.000 uur. Dankzij het energiebesparende ontwerp is het energieverbruik bovendien 40 tot 50% lager. Bovendien moeten er geen kwiklampen aangekocht worden: een forse kostenbesparing en goed voor het milieu.

Lange levensduur

De levensduur van de lichtbron bedraagt maximaal 20.000 branduren. Vergeleken met projectoren met lampen is de levensduur tot 10x langer en liggen de onderhoudskosten lager.

Snel aan- en uitschakelen

De Laser/LED-projectoren bereiken hun volledige lichtsterkte op een paar seconden. Verlies geen tijd bij aanvang van de les en zet de projector tussen de lessen door gerust uit.

Lichtbron van de toekomst

De hybride lichtbron van de projectoren van Casio bestaat uit een blauwe laser en een rode LED. En draaiend fosforwiel zorgt dat uit de blauwe laser ook de groene kleur gehaald wordt: zo hebben we RGB.

Interne compartimentering

Dankzij een uniek ontwerp zullen de projectoren na verloop van tijd ook geen lichtsterkte kunnen verliezen door stofdeeltjes. Dit komt omdat het optisch gedeelte van de projectoren een hermetisch afgesloten blok is waar geen stof in kan. De ventilatie en koeling voor de lichtbron en elektronica komt enkel in de afzonderlijke delen.

Nog niet overtuigd?

Als u de aanschaf van nieuwe projectoren overweegt, maak dan zeker een kostenberekening (TCO) over het totale verbruik. Een projector met conventionele kwiklampen zal al snel een verbruik hebben dat dubbel zo groot is als de energie zuinige Laser/Led projectoren. U kan eenvoudig uw bestaande projectoren vergelijken. Tel hierbij de kostprijs om enkele lampen te vervangen, en u zal merken dat u veel geld zal besparen.

Projectoren aankopen

Rhombus is een van de grootste verdelers van Casio projectoren in de hele Benelux. Wij hebben talrijke klanten die sinds 2010 al met grote tevredenheid Casio projectoren gebruiken.

Op Schoolsupply kunnen aankopen geplaatst worden door scholen, bedrijven en particulieren. Voor een offerte (bij aanschaf van meerdere stuks), of een raamovereenkomst met bv. een scholengroep worden aparte afspraken gemaakt.

Meer informatie

Als u interesse heeft in een demonstratie van onze projectoren, helpen wij u graag verder met een demo projectoren die we ter beschikking stellen voor tests en demonstraties.

Wenst uw school samen te werken met Rhombus voor het onderhoud van het hele projectorenpark, Beamers as a service, komt onze adviseur graag tot bij u voor persoonlijke kennismaking en toelichting.

Contacteer ons

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag