Digital signage

Met digital signage wordt het eenvoudig om content op schermen eender waar te tonen. Zowel voor educatie als voor de zakelijke markt bieden we hardware en software voor digital signage aan. Gebruik maken van displays voor het weergeven van informatie binnen uw organisatie biedt verschillende voordelen. Zo kan het papierverbruik sterk verminderd worden, kan de taak van uw administratieve medewerkers gecentraliseerd en verlicht worden en zijn uw werknemers, leerlingen of klanten beter geïnformeerd.

Eindeloze mogelijkheden

Zowel voor een eenvoudige signageopstelling met 1 scherm en content die op een USB-stick geplaatst wordt, als voor cloudoplossingen met verschillende schermen op verschillende locaties kan u bij Rhombus terecht. Samen met u bekijken we welke content u wilt weergeven, hoe deze content gegenereerd wordt en welke uitbreidingsmogelijkheden u op termijn wenst. Vervolgens werken we voor u een voorstel op maat uit.

Installatie en opleiding

Onze professionele audiovisuele installateurs zorgen ervoor dat de installatie van de hardware perfect uitgevoerd wordt. Implementatie van hard- en software staat of valt met opleiding. Rhombus trekt graag tijd uit om uw personeel op te leiden om met digital signage aan de slag te gaan. Een degelijke installatie en goede opleiding van uw personeel zorgen ervoor dat uw school of bedrijf een professionele indruk kan nalaten bij uw leerlingen, personeel of klanten.

Contacteer ons

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag