Hoe geef je optimaal les met Chromebooks in de klas? Met COOL!

Soms start een team enthousiast met nieuwe digitale middelen in de klas, maar voor je het weet werkt iedereen weer op de oude manier.
Bij Rhombus zijn we er van overtuigd dat Chromebooks en G Suite for Education het onderwijs kan verrijken, maar de leraar heeft zeker een goed tool nodig die het verspreiden en monitoren van digitale opdrachten overzichtelijk houden. Dit is COOL! En het maakt ook het ICT-beheer in de school nog eens gemakkelijker.

Beheer

Elke Chromebook apart beheren? Met een licentie kun je makkelijk voor iedereen tegelijk instellingen aanpassen. Of nog handiger: laat Rhombus het voor je regelen!

Training

Heb je G Suite for Education en Chromebooks dan wil je er natuurlijk wel alles uit halen. We trainen je team voor dagelijks gebruik in de klas.

Support

Elke schoolmedewerker met een vraag of melding kan onze support-afdeling bellen. Dat geeft de ICT’er weer ruimte voor andere zaken.

Chromebooks: makkelijk, snel en betaalbaar

Op zoek naar devices die snel starten, intuïtief werken, weinig onderhoud nodig hebben en ook nog betaalbaar zijn? Dan kom je al snel uit op Chromebooks. Met deze gebruiksvriendelijke apparaten kun je met meerdere gebruikers werken. Iedereen heeft alleen toegang tot zijn eigen bestanden en apps. Daarnaast zijn Chromebooks eenvoudig te beheren door de school.

Onderwijs in de cloud met G Suite for Education

G Suite for Education bestaat uit tools die Google speciaal heeft samengesteld voor het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, agenda en tekstverwerken. Samenwerken kan weer handig: gewoon in hetzelfde document tekst aanpassen of een presentatie maken.

Cloudwise

Cloudwise is in Nederlandse een snel groeiende onderneming die de laatste jaren enorm succesvol is in het begeleiden van onderwijsinstellingen met Chromebooks en G Suite for education. Met hun ontwikkelde platform COOL maken zij het nog gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker om digitaal les te geven. Rhombus is sinds 2017 officieel partner van Cloudwise voor Belgische scholen

Alles komt samen in COOL

Eén platform waar leerlingen hun huiswerk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken. Dat is COOL (Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform). Docenten zetten opdrachten klaar voor de klassen en laten het digitaal inleveren en nakijken. Dankzij de koppeling met pakketten zoals Informat worden alle gebruikers, groepen en clusters automatisch bijgewerkt als er wisselingen zijn.

Eén inlog voor alles

Kijk digitaal mee met je leerlingen

Rooster in je Google Agenda

Koppeling met het leerlingadministratiesysteem

Ook oude software
laten we online werken

Hoe COOL wil je zijn?

Just COOL

+ ondersteuning COOL-portaal
+ G Suite for Education
+ Chromebookbeheer
+ ouderwetse software werkt

Super COOL

+ ondersteuning COOL-portaal
+ G Suite for Education
+ Chromebookbeheer
+ ouderwetse software werkt
+ volledig ict-beheer (internet, netwerk, VoIP, printing en hardware)

Prijs van een schoollicentie hangt af van basisscholen of secundaire scholen.
Vraag demonstratie of offerte aan via info@rhombus.be

Eerst zelf zien?

Vraag een demo aan! Wij komen graag met alle materiaal tot bij uw school, of nodigen u uit in onze showroom te Antwerpen.

Voornaam
Email
School
Achternaam
Telefoon
Functie
Uw vraag

Rhombus verdeelt Chromebooks van volgende merken:

In overleg met onze klanten zoeken we prijs/kwaliteit het meest aangewezen type volgens de wens en budget van de klant.

Contacteer ons

Voornaam
Email
School
Achternaam
Telefoon
Functie
Uw vraag