Digitale borden

Interactieve whiteboards met touch

Al vele jaren zijn digitale borden populair in het onderwijs. Het is niet moeilijk te zien waarom dit zo is. Een digitaal bord opent vele mogelijkheden: leerlingen kunnen digitale oefeningen aan bord maken, de leerkracht kan digitale content in zijn lessen gebruiken terwijl hij of zij voor de klas staat. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van bordboeken en is een digitaal bord eenvoudig te voorzien van een kwalitatieve geluidsinstallatie. Rhombus adviseert Cleverboard of Starboard. Uiteraard verzorgen wij ook de installatie bij u op school, inclusief bekabeling, aansluitbakjes en eventuele bedieningspanelen.

Audio: versterk de beleving

Rhombus adviseert speakers van Apart. Apart is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in audio voor professionele omgevingen zoals klaslokalen, vergaderlokalen maar ook winkels en showrooms. Bij een plaatsbezoek bekijken wij de afmetingen en materialen in uw klaslokalen en geven we u audio-advies op maat.

Montagesystemen

We bieden onze klanten een ruim assortiment aan bevestigingsmogelijkheden en montageopties. Uiteraard kunnen onze borden en touchscreens aan een muur gemonteerd worden maar soms heeft de klant specifieke vereisten of is de muur te zwak om een touchscreen te dragen. Van mobiele onderstellen die het touchscreen toestaan te kantelen en draaien tot ondersteunende muurliften, Rhombus heeft voor elke opstelling een oplossing op maat. Ook meubilair waar een digitaal bord of touchscreen geïntegreerd in kan worden behoort tot de mogelijkheden.

Hecht u belang aan service?

Overweeg onze leasingformules

Indien gewenst door de klant biedt Rhombus ook leasingformules aan. Deze BaaS- of TaaS-overeenkomsten (Beamers as a Service en Touchscreens as a Service) zorgen ervoor dat de school zorgeloos gebruik kan maken van het audiovisueel materiaal en niet in één keer de aankoopprijs moet ophoesten. Onze leasingovereenkomsten omvatten ook steeds een onderhoudscontract met technische controles en een razendsnelle service met vervangtoestellen moest er een toestel niet naar behoren functioneren.

Dienst na (en ook voor) verkoop

Het team van Rhombus weet dat service voor en na de verkoop het verschil maakt. Rhombus heeft niet alleen de nodige technische kennis in huis, maar ook de passie voor de producten. Wij staan constant in direct contact met onze leveranciers en de fabrikanten om onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden. Hebt u vragen, een probleem waar u een oplossing zoekt waarbij Rhombus u kan helpen of wenst u een offerte voor een van onze producten of diensten? Het Rhombus-team staat voor u klaar.

Opleidingen

Bij Rhombus geloven we er rotsvast in dat opleiding, voor en na de introductie van een nieuwe technologie, cruciaal is. Dit belangrijke onderdeel voor touchscreens en digitale borden zal effectief het verschil maken om het nieuwe medium te leren gebruiken met het maximum van het potentieel.

Bij het voorbereiden van onze opleidingen houden we altijd rekening met de ervaringen die de gebruiker reeds heeft. We focussen op alle functionaliteiten die het meest nuttig zijn voor de klant in kwestie. Op deze manier trachten we elke klant voldoende basisopleiding te geven om met zelfvertrouwen met de producten aan de slag te gaan. Heel vaak merken we dat zelfvertrouwen geput uit een goede basisopleiding ervoor zorgt dat gebruikers actief met de producten aan de slag gaan en de mogelijkheden exploreren. Uiteraard geven wij indien gewenst ook opleidingen die dieper ingaan op specifieke onderwerpen. Opleidingen kunnen plaatsvinden in ons opleidingscentrum of bij de klant op locatie.

Contacteer ons

  Voornaam
  Email
  School
  Achternaam
  Telefoon
  Functie
  Uw vraag