AV dienstverlening

Investeren in nieuwe audiovisuele apparatuur dient te gebeuren met de nodige visie en kennis. Bij de inrichting van uw nieuwbouw of renovatie geven wij onze expertise over de laatste nieuwste materialen en technieken op vlak van audiovisuele inrichting ter beschikking. We denken samen met u na over alle opties om een professionele en gebruiksvriendelijke oplossing te voorzien binnen budget. Leasing of continuïteitsformules met om de 5 jaar de nieuwste apparatuur, met een solide servicecontract behoort tot de mogelijkheden.

1. Offertevraag

Wenst u informatie of offerte voor uw aankomend audiovisueel project? Laat het ons weten!

2. Kennismaking en plaatsbezoek

Een vertegenwoordiger zal u contacteren voor een plaatsbezoek. Na het maken van een afspraak komen we langs om de situatie te bekijken, kennis te maken en te polsen naar noden en verwachtingen.

3. Demonstratie

 Indien gewenst organiseren we een demo. Dit kan bij u op school, maar ook in onze showroom in Deurne. In sommige gevallen is het wenselijk dat de school een product een aantal weken kan uitproberen. Hier kunnen we ook voor zorgen!

4. Opmaak van offerte

Na het plaatsbezoek en een eventuele demonstratie maken we een offerte op voor u. Uiteraard kan u terugkoppelen naar ons om meer uitleg over de offerte te krijgen, of om zaken in de offerte aan te passen.

5. Goedkeuring

Keurt u de offerte goed? Prima! Wij nemen uw order op in onze installatieplanning en zorgen dat de nodige materialen besteld worden. Eens al het materiaal bij ons is, contacteren we u om de installatiedatum te bevestigen.

6. Installatie

 Onze professionele audiovisuele installateurs verzorgen de installatie tot in de puntjes en testen voor vertrek dat de apparatuur operationeel is.

7. Oplevering en facturatie

Samen overlopen we het geïnstalleerde materiaal en wordt een PV van oplevering gemaakt. Indien alles naar wens is ontvangt u onze factuur.

8. Opleiding en dienst na verkoop

 Ongetwijfeld hebben uw leerkrachten vragen, hiervoor kan u altijd bij ons terecht. Contacteer ons gerust per email of per telefoon en wij helpen u verder. Indien gewenst kunnen er opleidingen voorzien worden, waarbij onze gecertificeerde trainers u wegwijs komen maken in het audiovisueel materiaal dat u aangeschaft heeft.

9. Toch een probleem? Dan staan wij in voor de garantie!

Rhombus begrijpt als geen ander dat continuïteit belangrijk is in een schoolomgeving. Indien toestellen een defect tonen, stellen we alles in het werk om dit zo snel mogelijk verholpen te krijgen. Indien mogelijk helpen we de school uit de nood door een toestel uit onze demopool in bruikleen te geven.