Bewegingsensor TI CBR 2

  • Beschrijving
  • Meer details

Bewegingsdetector voor directe verbinding
met grafische rekenmachines (mini-USB).

Ultrasone bewegingsdetector die afstand, snelheid en versnelling meet. Een eenvoudige manier om wiskunde te linken met fysica en de wereld van bewegingen. De CBR meet afstand, snelheid en versnelling.

Productkenmerken

Méér dan een bewegingssensor

De CBR2 is een datalogger, met batterijvoeding, voor het meten van afstanden en bewegingen. De CBR2 kan ook los van de rekenmachine of computer gebruikt worden. De CBR2 kan rechtstreeks aangesloten worden op de grafische rekenmachines. En via een CBL 2™-poort kan de CBR2 verbonden worden met de CBL 2 voor gebruik in combinatie met andere sensoren.

Aansluiting op grafische rekenmachines

De CBR kan worden aangesloten op alle grafische rekenmachines van Texas Instruments. De CBR is uitgerust met het programma, Ranger, dat door een druk op een knop naar de rekenmachine wordt gestuurd. Zeer eenvoudig kan direct een meeting gestart worden met de standaardinstellingen.

Aansluiting op de computer

Via een TI-GRAPH LINK™-kabel (apart leverbaar) kan de CBR verbonden worden met een computer. Met bijvoorbeeld de software TI InterActive!™ kunnen metingen rechtstreeks met de computer uitgevoerd worden. De bekomen data kunnen via dezelfde software naar een grafische rekenmachine gestuuurd worden.

Bijgeleverde accesoires

4 AA-batterijen, een kabel (2,25 meter) voor communicatie met een grafische rekenmachine, een montagebeugel, een CBL 2-CBR-kabel, een introductiegids, een CD met een digitale handleiding, programma-informatie, computersoftware en gratis applicaties met handleiding.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__