TI-Nspire CX CAS Handheld

  • Beschrijving
  • Meer details

De krachtigste rekenmachine van Texas Instruments met computer algebra systeem.Met bijhorende computersoftware.

TI-Nspire CAS Handheld met Computer Algebra Systeem

 

CAS gedefinieerd

Het verschil tussen CAS en numeriek. Met CAS – Computer Algebra System – kunt u:

  • Numerieke, exacte en symbolische berekeningen uitvoeren
  • Vergelijkingen ontbinden, machtsverheffen, en vergelijkingen oplossen

Wiskundig rijke lessen ontwerpen, en in minder tijd geven. CAS staat voor "Computer Algebra Systeem" en is specifieke software functionaliteit die via een computer of een grafische rekenmachine werkt. Een grafische rekenmachine die CAS gebruikt heeft de mogelijkheid om symbolische algebra formules te evalueren en te vergemakkelijken. Het kan ook gebruikt worden om numerieke problemen op te lossen en complexe variabelen te berekenen.

CAS helpt leerlingen om de juiste stappen te ontdekken en uit te proberen. CAS kan gebuikt worden als een real-time response middel om de aanwezige kennis te testen. Computer Algebra Systeem (CAS) kan opgenomen worden in de klas als een technologisch hulpmiddel waardoor leerlingen in staat zijn algebra concepten beter te kunnen begrijpen.

Wetenschappelijke metingen

Ga verder dan het registreren van gegevens tijdens natuurkunde - namelijk met het verkennen, analyseren en maken van rapporten met de app Vernier DataQuest.


Gebruik tijdens examen
De TI-Nspire CX handheld mag naar verwachting* tijdens het Centraal Eindexamen Havo en VWO worden gebruikt, en tevens bij de examens op de Europese Scholen (EE) en op de IB® examens. * het CvE bekijkt de CX op dit moment maar verwacht geen problemen, let op Mededelingen CvE juni 2011 Europese Scholen (Ecoles Européennes) zijn scholen, verbonden aan de Europese Commisie en Parlement. Een diploma op deze school geeft toegang tot alle universiteiten in de landen van de Europese Gemeenschap.

Visualiseren via speciale "apps"

Het TI-Nspire CAS CX Handheld is vooraf geladen met enkele krachtige applicaties voor wiskunde en wetenschappen. Graphs & Geometry zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin een grafische rekenmachine nodig is. Daar alle TI-Nspire apps aan elkaar gekoppeld zijn , wordt elke grafische of numerieke wijziging automatisch bijgewerkt in de andere apps, zoals bijvoorbeeld List & Spreadsheet.

Full-color

Kleurgecodeerde vergelijkingen, objecten, punten en lijnen op het full-color backlit display. Maak op het kleurenscherm sterkere verbindingen tussen de verschillende wiskundige representaties zoals vergelijkingen, grafieken en geometrische representaties.

Gebruik uw eigen afbeeldingen

Importeer foto's die u heeft genomen of beelden die u uit een online gallery heeft gedownload. Leg hier grafieken, geplotte punten, regressies en andere wiskundige eigenschappen overheen om koppeling met de werkelijkheid te maken.

Kleurenscherm 

 

Handig

Werk in stijl: de gestroomlijnde TI-Nspire CX CAS handheld is tot op heden ons dunste en lichtste model TI grafische rekenmachine met intuïtief gebruik. De bijhorende plastic slidercase zorgt voor een bescherming van het LCD scherm.
Groot in geheugen :110 MB opslagruimte voor een groot volume aan beelden en documenten, uiteraard eenvoudig te beheren.
Plezierig in gebruik: intuïtief te gebruiken handheld en softwaremenu's. Gebruik het touchpad voor eenvoudige bediening van de handheld en open het "kladblok" om een snelle berekening of grafiek te maken.
Eenvoudig beheer van de levensduur van de batterij: de ingebouwde oplaadbare batterij kan op verschillende manieren worden opgeladen: met een USB-kabel die is aangesloten op uw computer, het TI-Nspire dockingstation voor het klaslokaal of een adapter.

Leer en werk met uw handheld waar u maar wilt Uw TI-Nspire CX CAS handheld wordt met een extra product geleverd - de TI-Nspire CAS leerlingensoftware. Schaf uw bundel aan bij deze verkooppunten. Omdat u een handheld en computersoftware (voor pc en Mac) aanschaft, kunt u overal aan uw wiskunde en exacte vakken werken. De bestanden die u maakt kunnen worden opgeslagen en gesynchroniseerd tussen de TI-Nspire CX CAS handheld en de TI-Nspire CAS leerlingensoftware op uw computer. Hierdoor kunt u uw opdrachten overal starten en afronden - in het klaslokaal, onderweg of thuis.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__