HP SmartCalc 300S

  • Beschrijving

Dankzij de opgehoogde rand is het display van dit rekentoestel optimaal beschermd. 2D schrijfwijze, meerdere lijnen.

De HP SmartCalc 300S is met zijn ‘Tekst Book Display’, aantrekkelijk design en degelijk ontwerp de beste oplossing voor leerlingen in het middelbaar onderwijs! Deze rekenmachine biedt alle vereiste functies die vanuit de school en overheid worden gevraagd en biedt daarom een prima alternatief voor bijvoorbeeld de Casio FX-82ES. Zijn opstaande rand zorgt ervoor dat zowel knoppen als display beschermd worden in de tas en wanneer hij per ongeluk omgekeerd op tafel ligt.

Gebruik schoolboeken

Vanaf het schooljaar 2012-2013 zal de SmartCalc 300S door EPN worden opgenomen in de ‘Getal en Ruimte’ wiskunde methode. Ook Noordhoff, die ’Moderne Wiskunde’ uitgeeft, heeft aangegeven de SmartCalc te accepteren voor hun methode. Niets staat dus een mooie toekomst voor de SmartCalc 300S meer in de weg!

Scholen

De SmartCalc 300S is uiteraard in onze webshop per stuk verkrijgbaar. Bent u echter verantwoordelijk voor het rekenmachine gebruik op uw school, en wilt u een offerte voor meerdere stuks? Dat kan! Iedere schoolorder wordt daarnaast voorzien van GRATIS exemplaren voor docenten en emulators voor digitaal lesgeven. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__