Interactief 17 Inch StarTablet T-17SX

  • Beschrijving

Compact interactief LCD-scherm
incl. de Starboard Software

Perfecte oplossing voor auditoria en grote ruimtes. Via het scherm kunt u zeer precies de computer bedienen en aantekeningen maken terwijl uw les groot geprojecteerd wordt.

De Hitachi Panelen zijn ontwikkeld voor grote ruimtes waar een interactief whiteboard te klein is om door heel het publiek goed bekeken te worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan auditoria waar niet iedereen even goed zicht heeft op een "klein" bord dat voorin de collegezaal hangt. Om in deze grote ruimtes toch interactief te kunnen werken, zijn de interactieve panelen van Hitachi ontworpen.

De Hitachi panelen hebben dezelfde functionaliteit als een interactief whiteboard; schrijf of teken direct op de panelen met behulp van de draadloze pen als uw muis. De panelen laten u uw lessen of presentaties beheren vanop een podium of vanaf een lezenaar. De gemaakte notities kunnen opgeslagen worden op de PC/laptop, kunnen geprint worden alsook gedeeld worden. De panelen worden over het algemeen op een lezenaar of podium gezet, maar kunnen ook mobiel gebruikt worden. Dit zorgt voor een grotere interactie in bijvoorbeeld collegezalen. U kunt al lopend door de zaal aantekeningen maken, die iedereen kan zien. Het mobiele gebruik voorkomt ook dat u, als presentator, informatie verbergt; u hoeft namelijk niet voor het bord te gaan staan om iets op te schrijven. Als u nieuwe informatie toevoegd, blijft de 'oude' informatie goed zichtbaar voor iedereen. De Hitachi panelen worden bediend door een elektronische pen en maken gebruik van dezelfde software als de Hitachi Starboards. De panelen hebben ook een verstelbare tiltstand, waardoor u voor uw eigen comfort de kijkhoek kunt wijzigen.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__