TI-Nspire CX Handheld

  • Beschrijving

De krachtigste numerieke rekenmachine van Texas Instruments. Met bijhorende computersoftware.

Visualiseren via speciale "apps"

Het TI-Nspire CX Handheld is vooraf geladen met enkele krachtige applicaties voor wiskunde en wetenschappen. Graphs & Geometry zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin een grafische rekenmachine nodig is. Daar alle TI-Nspire apps aan elkaar gekoppeld zijn , wordt elke grafische of numerieke wijziging automatisch bijgewerkt in de andere apps, zoals bijvoorbeeld List & Spreadsheet.

TI-Nspire CX Handheld, steeds met de TI-Nspire Student software

Full-color

Kleurgecodeerde vergelijkingen, objecten, punten en lijnen op het full-color backlit display. Maak op het kleurenscherm sterkere verbindingen tussen de verschillende wiskundige representaties zoals vergelijkingen, grafieken en geometrische representaties.

Gebruik uw eigen afbeeldingen

Importeer foto's die u heeft genomen of beelden die u uit een online gallery heeft gedownload. Leg hier grafieken, geplotte punten, regressies en andere wiskundige eigenschappen overheen om koppeling met de werkelijkheid te maken.

Kleurenscherm 

Wetenschappelijke metingen

Ga verder dan het registreren van gegevens tijdens natuurkunde - namelijk met het verkennen, analyseren en maken van rapporten met de applicatie Vernier DataQuest. Sensoren kan je op het handheld aansluiten via de Lab Cradle interface

Grafische rekenmachines TI-Nspire CX met software

 

Handig

Werk in stijl: de gestroomlijnde TI-Nspire CX CAS handheld is tot op heden ons dunste en lichtste model TI grafische rekenmachine met intuïtief gebruik. De bijhorende plastic slidercase zorgt voor een bescherming van het LCD scherm.
Groot in geheugen :110 MB opslagruimte voor een groot volume aan beelden en documenten, uiteraard eenvoudig te beheren.
Plezierig in gebruik: intuïtief te gebruiken handheld en softwaremenu's. Gebruik het touchpad voor eenvoudige bediening van de handheld en open het "kladblok" om een snelle berekening of grafiek te maken.
Eenvoudig beheer van de levensduur van de batterij: de ingebouwde oplaadbare batterij kan op verschillende manieren worden opgeladen: met een USB-kabel die is aangesloten op uw computer, het TI-Nspire dockingstation voor het klaslokaal of een adapter.

Gebruik tijdens examen
De TI-Nspire CX handheld mag naar verwachting* tijdens het Centraal Eindexamen Havo en VWO worden gebruikt, en tevens bij de examens op de Europese Scholen. * het CvE bekijkt de CX op dit moment maar verwacht geen problemen, let op Mededelingen CvE juni 2011 Europese Scholen zijn scholen, verbonden aan de Europese Commisie en Parlement. Een diploma op deze school geeft toegang tot alle universiteiten in de landen van de Europese Gemeenschap.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__