TI-84 Plus C Silver Edition, applicaties voor grafische rekenmachine


Leer op maat met applicaties voor grafische rekenmachine TI-84 Plus C Silver Edition De toevoeging van apps zorgt voor uitbreiding van de functies op uw rekenmachine, waardoor u specifieke wiskundige en wetenschappelijke functies kunt gebruiken en uw begrip van concepten kunt verdiepen.

 

 

App4Math

Deze app van I.Q. Joe, de makers van Zoom Math, heeft een gemakkelijk te gebruiken interface waarop u de wiskundesom op dezelfde manier kunt invoeren zoals u die in uw schoolboek ziet staan. Daardoor wordt het inzicht van de leerling in wiskundige notaties groter.

  • Correcte wiskundige notaties opschrijven en ermee werken voor breuken, wortels, exponenten en wiskundesymbolen, zoals π.
  • Invoeren en bekijken van wiskundesommen in de juiste wiskundige notatie zorgt ervoor dat leerlingen de visuele feedback krijgen die ze nodig hebben om te controleren of ze de som juist in de rekenmachine hebben ingevoerd, en om er zeker van te zijn dat ze het juiste antwoord krijgen.
  • Studenten kunnen ook eerdere invoer ophalen en bewerken om tijd te besparen en tikfouten te voorkomen!

Download Zoom Math's App4Math-software en -documentatie of zoek updates op: http://www.zoommath.com/app4math/

App om grafieken op ongelijkheden te onderzoeken

Breid uw vermogen om grafieken te maken uit met de Inequality Graphing-app. Studenten kunnen: Ongelijkheden met symbolen invoeren Ongelijkheden plotten inclusief kleuren van vereniging en snijpunten Overeenkomende punten (snijpunten) tussen functies traceren Coördinatenparen (x,y) opslaan om te bekijken Lineaire programmeerfuncties invoeren De Inequality Graphing-app is ook verkrijgbaar voor de grafische rekenmachines TI-83 Plus, TI-84 Plus en TI-84 Plus Silver Edition.

Vertaalapps

Met deze app worden alle vragen, foutmeldingen en de meeste functies naar de volgende talen vertaald: Frans, Duits, Spaans, Nederlands, Deens, Zweeds, Italiaans, Portugees, Fins en Noors

App voor zoekfunctie polynoomwortels en
Oplosser stelsels vergelijkingen

Met de zoekfunctie polynoomwortels: kunnen polynoomwortels tot de 10e (graad) macht worden ingevoerd Gemakkelijk te gebruiken POLY MODE-scherm om alle opties in te stellen Wortels als breuken of decimalen voor veel wortels weergeven Kies voor uitsluitend weergeven van reële wortels voor 2e- en 3e-graads polynoomwortels 4e-graads polynoomwortels en hoger worden in Complexe indeling weergegeven Sla polynoomwortels op naar Y= voor grafieken en evaluatie Controleer of een wortel de nul is van de polynoomfunctie door wortels in reële indeling op te slaan

De app Polynomial Rootfinder en Simultaneous Equation Solver is ook verkrijgbaar voor de grafische rekenmachines TI-83 Plus, TI-84 Plus en TI-84 Plus Silver Edition.

TI TestGuard™ 4.0

Binnen enkele seconden kunnen docenten met TI TestGuard™ 4.0 de controle krijgen over testomgevingen om voorafgaand aan tests programma’s en applicaties op de rekenmachines van studenten te verwijderen of uit te schakelen en na tests programma’s en applicaties te herstellen op de rekenmachines van studenten

  • Werkt alleen op de grafische rekenmachine TI-84 Plus C Silver Edition van docenten
  • Wist gegevens van de grafische rekenmachine TI-84 Plus
  • Verwijdert of schakelt* gegevens uit van de grafische rekenmachines TI-84 Plus en de TI-84 Plus Silver Edition.
  • U moet docent zijn voor de aanschaf van deze app

Instellen van rekenmachines van studenten voorafgaand aan tests en ze naderhand weer herstellen gaat snel en gemakkelijk met TI TestGuard™ 4.0. Instructies instellen en herstellen voor TI TestGuard™ 4.0 (PDF)

Vernier EasyData™ App

De EasyData™-app van Vernier Software & Technology is eenvoudige software voor gegevensverzameling voor de serie grafische rekenmachines TI-84 Plus. De app start de gegevensverzameling automatisch wanneer die wordt gebruikt in combinatie met de Vernier EasyTemp™-sensor en laadt ingebouwde experimenten voor elke ondersteunde Vernier-sensor.

EasyData™ ondersteunt gegevensverzameling met bijna alle Vernier sensoren via een Easy!Link of CBL™ 2 interface. Volgende USB-sensoren kunnen ook rechtstreeks aangesloten worden :  EasyTemp™, CBR™, CBR™ 2.

Overzicht Applicaties Specificaties Accessoires

 

a

Breng mij op de hoogte wanneer de TI-84 Plus Color
voor leraren beschikbaar is.
Naam & Voornaam
School & Gemeente
E-mail

Stuur mij de docentenaanbieding TI-84 Plus Color SE per mail
Stuur mij informatie over nascholingen omtrent de TI-84 Plus
Stuur mij de docentenaanbieding TI-Nspire CX per mail
Stuur mij informatie over inleiding sessies TI-Nspire CX

Vraag of opmerking ?

Bereikbaarheid en showroom Rhombus

Volg Rhombus ook op