Online rekenmachines bestellen

TI-84 Plus


Productkenmerken
De ideale machine voor wiskunde en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs

Deze extra krachtige versie van de TI-83 Plus versterkt het succes in het secundair wiskunde- en natuurwetenschappenonderwijs dankzij de extra geheugenruimte (3x TI-83 Plus) en een snellere processor (2,5 x TI-83 Plus). Deze draagbare grafische rekenmachine met een nieuw ontworpen kast, kan tot 30 applicaties bevatten en is voorgeladen met applicaties voor verschillende disciplines.

Enkele pluspunten

Ingebouwde USB-poort
Verbeterd scherm (contrast)
Interne klok
Mooi en vooruitstrevend ontwerp
Geheugenruimte
32 KB RAM waarvan 24 KB RAM beschikbaar voor de gebruiker en 480 KB archiefgegeheugen (ROM).

Flash
Dankzij de geavanceerde FLASH ROM-technologie beschikt u steeds over de laatste en beste software. U kunt, via een Link-kabel™, het besturingssysteem upgraden en bovendien nieuwe applicaties installeren.

NIEUW! Update van het TI-84 Plus besturingssysteem
Deze nieuwste OS*-update bevat MathPrint™ – download gratis 
Voer wiskundige symbolen, formules en gestapelde breuken exact in en bekijk ze zoals ze in boeken worden weergegeven
Scrol door de geschiedenis van berekeningen en roep invoer/uitvoer snel op 
Rekenen met breuken met behulp van eenvoudig te gebruiken templates
Volg een functie met elke reeds aanwezige breuk (of met een door u gedefinieerde breuk) als de stapgrootte
Kies hoe u berekeningen op het scherm wilt zien:  als decimale benaderingen of als breuken  
Kies verschillende weergavemodi, zoals: n/d Un/d, Answer: AUTO DEC FRAC, GOTO FORMAT GRAPH: NO YES, STAT DIAGNOSTICS: OFF ON
* Update uw Catalogus Help a.u.b. naar versie 1.1 voor compatibiliteit met de update van het TI-84 Plus besturingssysteem, versie 2.53MP.
Verbeterd hoogcontrastscherm
Zeer goed leesbaar scherm met 8 regels van 16 tekens, 64 x 96 pixels.

Gesplitst scherm
Bekijk gelijktijdig de grafiek en een scherm met een lijst of tabel. De functies met betrekking tot inzoomen en grafisch analyseren blijven beschikbaar tijdens deze schermopdeling.

Menu's
Pull-Down-menu's zorgen voor een eenvoudig gebruik van de functies waardoor het schermtoetsenbord overzichtelijk blijft.

USB-poort
De ingebouwde USB-poort zorgt voor een nog betere en sneller comunicatie tussen de TI-84 Plus (Silver Edition) rekenmachines onderling en de TI-84 Plus en de computer. Bovendien kan met deze poort ook het leerlingenmodel, via een Presentation Link Adapter, gekoppeld worden aan een ViewScreen™ of TI-Presenter™.

Compatibiliteit
De TI-84 Plus heeft alle basisfuncties van de TI-83 (Plus). Al eerder gemaakt onderwijsmateriaal, inclusief gegevens en programma's, kan probleemloos uitgewisseld worden.

Input/Output-poort
Met een unit-to-unit-kabel kan de TI-84 Plus verbonden worden met de grafische rekenmachines TI-83, TI-83 Plus (Silver Edition), TI-84 Plus Silver Edition en de dataloggers CBL 2™, CBR™. Via deze poort kan de TI-84 Plus ook via een TI-GRAPH LINK™ (optioneel verkrijgbaar) verbonden worden met een computer.

Projectiemogelijkheden
Het leerkrachtenmodel van de TI-84 Plus (met ViewScreen™-aansluiting) kan aangesloten worden op een ViewScreen of een TI-Presenter. Met een overheadprojector respectievelijk een TV of beamer kan zo het scherm van de rekenmachine geprojecteerd worden voor heel de klas. Ook kan de USB-poort gebruikt worden om via een Presentation Link Adapter zowel het leerlingenmodel als leerkrachtenmodel te projecteren.

 

TI-Nspire CX de opvolger van de TI-84 plus

Visualiseren. 

  • Via speciale apps: de apps Graphs & Geometry zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin een grafische rekenmachine nodig is. Daar alle TI-Nspire apps aan elkaar zijn gekoppeld, wordt elke grafische of numerieke wijziging automatisch bijgewerkt in de andere apps, zoals bijvoorbeeld List & Spreadsheet.
  • Full-color: kleurgecodeerde vergelijkingen, objecten, punten en lijnen op het full-color backlit display. Maakt op het kleurenscherm koppelingen tussen de verschillende wiskundige representaties zoals vergelijkingen, grafieken en geometrische representaties.

Verkennen

  • Gebruik uw eigen afbeeldingen: importeer foto's die u heeft genomen of beelden die u uit een online gallery heeft gedownload. Leg hier grafieken, geplotte punten, regressies en andere wiskundige eigenschappen overheen om koppeling met de werkelijkheid te maken.
    Gebruik de kracht van TI-Nspire: visualiseer wiskundige en natuurwetenschappelijke concepten met geïntegreerde afbeeldingen in uw TI-Nspire documenten in uw opdracht of verslag.
  • Ga verder dan het registreren van gegevens tijdens natuurkunde: namelijk met het verkennen, analyseren en maken van rapporten met de app Vernier DataQuest.

Gemak.

  • Werk in stijl: de gestroomlijnde TI-Nspire CX handheld is tot op heden ons dunste en lichtste model TI grafische rekenmachine met intuïtief gebruik.
  • Groot in geheugen: 110 MB opslagruimte voor een groot volume aan beelden en documenten, uiteraard eenvoudig te beheren.
  • Plezierig in gebruik: intuïtief te gebruiken handheld en softwaremenu's. Gebruik het touchpad voor eenvoudige bediening van de handheld en open het "kladblok" om een snelle berekening of grafiek te maken.
  • Eenvoudig beheer van de levensduur van de batterij:de ingebouwde oplaadbare batterij kan op verschillende manieren worden opgeladen: met een USB-kabel die is aangesloten op uw computer, het TI-Nspire dockingstation voor het klaslokaal of een adapter.

Leer en werk met uw handheld waar u maar wilt Uw TI-Nspire CX handheld wordt met een extra product geleverd - de TI-Nspire leerlingensoftware. Schaf uw bundel aan bij deze verkooppunten. Omdat u een handheld en computersoftware (voor pc en Mac) aanschaft, kunt u overal aan uw wiskunde en exacte vakken werken. De bestanden die u maakt kunnen worden opgeslagen en gesynchroniseerd tussen de TI-Nspire CX handheld en de TI-Nspire leerlingensoftware op uw computer. Hierdoor kunt u uw opdrachten overal starten en afronden - in het klaslokaal, onderweg of thuis.

Gebruik tijdens examen
De TI-Nspire CX handheld mag naar verwachting* tijdens het Centraal Eindexamen Havo en VWO worden gebruikt.
* het CvE bekijkt de CX op dit moment maar verwacht geen problemen, let op Mededelingen CvE juni 2011.

Tevens toegestaan dan wel voorgeschreven bij de examens op de Europese Scholen (EE) en op de IB® examens.

Europese Scholen (Ecoles Europeennes, EE) zijn scholen, verbonden aan de Europese Commisie, Parlement en alle hieraan gelieerde organen en instituten . Een diploma op deze school geeft toegang tot alle universiteiten in de landen van de Europese Gemeenschap. Bezoek www.eursc.eu.

IB® is een handelsmerk van de International Baccalaureate Organization. Geen van hen was betrokken bij de productie van deze producten, noch ondersteunen zij deze producten. Beleid is onderhevig aan wijzigingen. Bezoek www.ibo.org.